Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Licitatie de 430.00 lei pentru promovarea turistica a Bucurestiului

Licitatie de 430.00 lei pentru promovarea turistica a Bucurestiului

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va demara o licitatie privind achizitionarea serviciilor de elaborare a strategiei de promovare a Municipiului Bucuresti ca destinatie turistica, proiect in valoare de 430.00 lei, fara TVA, a anuntat miercuri MDRT, anunta NewsIn.

"Pentru valorificarea si promovarea potentialului turistic al municipiului Bucuresti, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va achizitiona o strategie de promovare turistica a Capitalei si va contribui la implementarea acesteia.

Demersul ministerului urmeaza recomandarile studiilor efecutate pentru elaborarea brand-ului turistic national, Bucurestiul fiind principala destinatie din Romania pentru turismul de tip city-break, cu mare potential de dezvoltare pe segmentul de turism cultural", se spune in comunicatul MDRT.


Anuntul de intentie pentru achizitionarea serviciilor de elaborare a "Strategiei de promovare a Municipiului Bucuresti ca destinatie turistica" va fi publicat pe portalul www.e-licitatie.ro.


Proiectul va fi finantat din fonduri externe nerambursabile in limita sumei de 430.000 lei fara TVA, prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 5, operatiunea "Crearea unei imagini pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national".Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1455 ori