In toamna incep procedurile la pasajul Prelungirea Ghencea-Domnesti

Joi, 01 Septembrie 2011, ora 15:55
2411 citiri
In toamna incep procedurile la pasajul Prelungirea Ghencea-Domnesti

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat joi ca in aceasta toamna vor incepe procedurile pentru primele lucrari din cadrul viitorului pasaj intre Bulevardul Prelungirea Ghencea din sectorul 6 al Capitalei si comuna Domnesti, estimate la cateva milioane de euro, potrivit Newsin.

"Vom incepe lucrarile de la Domnesti - Prelungirea Ghencea, este un proiect pe care Primaria Capitalei nu a vrut sa il finanteze. Il finanteaza Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT). Vom incepe in aceasta toamna procedurile pentru lucrarile la largirea strazii Prelungirea Ghencea si realizarea pasajului catre Domnesti.

De asemeni, speram sa putem sa sprijinim primaria in a mai reabilita cateva strazi din cartierul Drumul Taberei, din sectorul 6, in asa fel incat si partea de infrastructura rutiera sa fie la nivelul legitim al solicitarilor", a spus Elena Udrea. Proiectul privind constructia pasajului Prelungirea Ghencea-Domnesti dateaza de cativa ani. Jumatate din aceasta lucrare se va afla pe teritoriul Judetului Ilfov.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si primarul Sectorului 6, Cristian Poteras, au semnat joi doua contracte in valoare totala de 77 milioane lei, finantate prin Programul Operational Regional, pentru modernizarea parcului Moghioros din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti.

 

#elena udrea, #prelungirea ghencea, #domnesti , #stiri Elena Udrea