Cum vrea Udrea sa valorifice resursele ministerului

Duminica, 08 Mai 2011, ora 14:35
1310 citiri
Cum vrea Udrea sa valorifice resursele ministerului

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a decis fuziunea Companiei Nationale de Investitii SA (CNI) cu Compania de Investitii pentru Turism, potrivit datelor transmise de minister, la solicitarea agentiei NewsIn.

"Decizia ca cele doua companii sa fuzioneze a fost luata in urma deciziei de desfiintare a Companiei Nationale de Investitii.

Astfel, CNI SA isi va inceta existenta pierzandu-si personalitatea juridica si se va dizolva fara lichidare, urmand a fi radiata de la Oficiul Registrului Comertului de pe raza careia apartine.

De asemenea, prin fuziune se urmareste valorificarea resursele umane si materiale ale celor doua societati comerciale si o mai buna utilizare si gestionare a fondurilor publice prin efectuarea investitiilor MDRT de catre o singura societate", se arata in datele furnizate NewsIn de MDRT.

Potrivit reprezentantilor Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, operatiunea de fuziune va avea ca efect reducerea costurilor administrative si operationale, cu implicatii asupra profitabilitatii societatii "

Societatea rezultata in urma fuziunii va derula programele si proiectele aflate in coordonarea celor doua companii care fuzioneaza", mai spun oficialii ministerului.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, declara in luna martie a anului trecut ca va cere guvernului desfiintarea Companiei Nationale de Investitii, iar ulterior, in toamna lui 2010, declara intr-o emisiune la Realitatea TV, ca CNI va fi desfiintata pana la sfarsitul anului 2010.

 

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#udrea, #resurse minister turism, #fuziune companii, #mdrt , #stiri Elena Udrea