Campania de promovare a turismului romanesc debuteaza la Turneul de tenis de la Roland Garros

Vineri, 22 Mai 2009, ora 18:05
2583 citiri
Campania de promovare a turismului romanesc debuteaza la Turneul de tenis de la Roland Garros

Campania de promovare internationala a turismului romanesc prin intermediul Nadiei Comaneci, a lui Ilie Nastase si a lui Gheorghe Hagi va debuta in 5 iunie 2009, la Paris, cu evenimente asociate Turneului de tenis de la Roland Garros, a anuntat vineri Ministerul Turismului (MT).

Astfel, potrivit MT, pe esplanada Primariei Parisului va fi amenajat un teren de tenis, iar Ilie Nastase va fi partener de joc al trecatorilor interesati. Impreuna cu Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi, acesta va oferi turistilor din Paris carti postale de promovare a turismului romanesc.

In plus, in cadrul evenimentelor organizate de Ministerul Turismului la Paris, in timpul Turneului de tenis de la Roland Garros, vor fi amplasate bannere pe celebrul bulevard parizian, Champs Elysees, apartinand campaniei de promovare a turismului romanesc prin intermediul Nadiei Comaneci, al lui Ilie Nastase si al lui Gheorghe Hagi, unde vor ramane timp de o saptamana.

De asemenea, campionii romani vor fi prezenti si in clipurile video de promovare a turismului national, clipuri ce vor rula in respectiva locatie.

Totodata, in piata din fata Primariei din Paris vor fi prezentate traditiile romanesti, printr-un ansamblu de dansuri populare care va oferi lectii de dans in mai multe puncte din piata, angrenand astfel publicul.

BRD si Ministerul Turismului au semnat recent un parteneriat prin care demareaza o campanie de promovare a turismului romanesc in strainatate.

Campania se va desfasura sub numele "Romania, the Land of Choice", iar ca parteneri de imagine sunt cei mai cunoscuti trei sportivi romani in lume: Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.

Ministrul turismului, Elena Udrea, declara recent ca mizeaza, cu aceasta campanie, pe ecoturism, agroturism, zona Deltei Dunarii, turismul istoric, turismul cultural si turismul religios. Tarile carora se va adresa in mod special sunt cele europene, dar si turistilor din Statele Unite si Rusia. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#turism, # promovare, # campanie , #stiri Elena Udrea