Boc verifica aproape toate ministerele

Marti, 04 August 2009, ora 09:36
1014 citiri
Boc verifica aproape toate ministerele

Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a declarat luni seara ca, de o saptamana de zile, Corpul de Control al Primului-Ministru face controale la aproape toate ministerele, verificand contractele de publicitate.

Ilie Sarbu a spus, la un post de televiziune, ca angajatii Corpului de Control verifica "ceea ce s-a facut pe publicitate pana acum".

Intrebat daca sunt facute si alte verificari, ministrul Agriculturii a spus ca momentan sunt controlate doar contractele de publicitate.

Verificarile efectuate de Corpul de Control al Primului-Ministru vin dupa ce in Parlament au fost constituite trei comisii de ancheta cu scopul de a verifica modul in care sunt cheltuiti banii publici, in special pe contractele de publicitate si promovare.

Astfel, Comisia de ancheta a fostului ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, a verificat modul in care au fost cheltuiti banii pentru organizarea evenimentelor de "Ziua Tineretului", iar raportul final a fost discutat de Camera Deputatilor in sesiune extarodinara, la 27 iulie.

O alta Comisie analizeaza atribuirea directa de catre Ministerul Mediului, condus de Nicolae Nemirschi, a unui contract de publicitate in valoare de 500.000 de euro firmei Ars Advertising.

Cea de-a treia comisie parlamentara de ancheta isi incepe activitatea marti, cu scopul de a verifica modalitatea de cheltuire a banilor publici pentru campaniile de publicitate si promovare ale Ministerului Turismului, condus de Elena Udrea.

Costul dramatic al caniculei pentru recolta agricolă din 2024 și cum ar fi putut fi evitate pagubele. „Țara noastră este pe fundul unui cazan în flăcări și focul este din interior”
Costul dramatic al caniculei pentru recolta agricolă din 2024 și cum ar fi putut fi evitate pagubele. „Țara noastră este pe fundul unui cazan în flăcări și focul este din interior”
În condițiile unei secete care urmează să persiste și pe parcursul următoarelor săptămâni, cu temperaturi care depășesc 42 de grade Celsius în numeroase zone ale țării, valul de...
Cum să folosiți funcțiile avansate ale Facebook pentru o experiență optimizată. Nu ratați trucul numărul trei!
Cum să folosiți funcțiile avansate ale Facebook pentru o experiență optimizată. Nu ratați trucul numărul trei!
Facebook oferă o multitudine de funcții avansate care pot îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorilor. Iată câteva dintre aceste funcții și cum le pot folosi pentru a-și optimiza...
#Boc, #ministere, #ilie, #sarbu, #primul, #ministru, #publicitate , #stiri Elena Udrea

Curs valutar

1 EUR = 4.9655 RON

-0.0045

1 USD = 4.5555 RON

0.0005
  1. Cum ”fentezi” radarele fixe atunci când pleci cu mașina în vacanță peste hotare. Metodele ingenioase aflate la limita legii VIDEO
  2. Cât costă o noapte de cazare la cele mai scumpe hoteluri din Mamaia. Ce tarife a stabilit Gică Hagi, la hotelul său de lux
  3. Cum se conduce pe caniculă. Ce e absolut important să faci înainte de a te urca la volan
  4. O familie de 4 persoane are nevoie de 2.000 de euro lunar pentru a trăi decent: “Să-şi asigure mâncarea, să-şi plătească facturile şi să supraviețuiască”
  5. Un oraș aflat la 8.700 de km zguduie lumea: Toate produsele se scumpesc, cel mai grav blocaj de la pandemie
  6. Falimente pe bandă rulantă. Câte firme românești și-au suspendat activitatea în 2024. Creștere masivă față de anul trecut
  7. Panică la un gigant mondial al industriei „junk food". Cât de mult au scăzut vânzările
  8. Surpriza mașinilor viitorului anunțată de cea mai mare companie din lume: ”Americanii și chinezii nu merg în direcția asta”
  9. Cel mai mare investitor imobiliar român a depășit borna de un miliard de lei. Din ce afaceri a câștigat cei mai mulți bani
  10. Cele 6 recomandări esențiale pentru șoferii care circulă pe caniculă. Care este presiunea ideală pentru anvelope vara