Blaga: in Ministerul Dezvoltarii nu a fost "niciun jaf"

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 00:30
1012 citiri
Blaga: in Ministerul Dezvoltarii nu a fost "niciun jaf"

Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat marti ca in Ministerul Dezvoltarii nu a fost "niciun jaf" in timpul mandatului sau si a criticat-o pe Elena Udrea pentru faptul ca "nu a dus pana la capat" afirmatiile legate de situatia pe care a gasit-o la preluarea portofoliului, potrivit Newsin.

"Nu a fost niciun jaf din bani publici la Ministerul Dezvoltarii. Eu sunt mandru de cum am condus Ministerul. De fiecare data, de cand am fost prima data investit la minister, am spus ca voi duce inainte toate programele ministerului. (...)

Nu sunt de acord cu toate afirmatiile doamnei Udrea. Nici pe departe. Pentru ca nu a dus pana la capat unele explicatii, putea foarte simplu sa si explice despre ce e vorba", a subliniat fostul ministru al Dezvoltarii Regionale, Vasile Blaga, intr-o emisiune la Antena 3.

El a adaugat ca si-a spus punctul de vedere in legatura cu activitatea ministerului in mandatul sau si in sedinta Colegiului Director al PDL din 31 mai. "De fiecare data mi-am spus punctul de vedere.

Si in Colegiul Director, duminica. Am prezentat foarte clar toate programele din Ministerul Dezvoltarii si n-am avut nicio problema. (...) Dna Udrea mi-a spus ca se referea la cu totul altceva", a explicat secretarul general al PDL.

Liderul PDL a prezentat realizarile din mandatul sau la acest minister, aratand ca, in 2009, s-au construit cele mai multe case, "de trei ori mai multe decat in anii precedenti si la preturi mult mai mici decat in 2007-2008", ca s-au realizat o suta de sali de sport "cu 40% mai ieftine decat in 2008", ca s-au anvelopat 25.000 blocuri si au inceput lucrari la 40.000 blocuri. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#blaga, #ministerul dezvoltarii, #udrea , #stiri Elena Udrea