Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agentii de turism din Vatra Dornei au cerut Elenei Udrea eliminarea pirateriei din turismul balnear

Agentii de turism din Vatra Dornei au cerut Elenei Udrea eliminarea pirateriei din turismul balnear

Agentii de turism din statiunea Vatra Dornei i-au cerut, sambata seara, ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, introducerea de reguli clare in clasificarea statiunilor balneare pentru eliminarea "pirateriei" din turismul balnear.

Potrivit presedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, agentii din turism din Vatra Dornei s-au plans ministrului de pirateria din turismul balnear si au cerut reguli clare in clasificarea statiunilor balneare.

Flutur a spus ca acestia au aratat ca este nevoie de dotari specifice si personal calificat pentru acreditarea statiunilor balneare si ca nu se pot face statiuni balneare "cu o cada si un flacon de inhalant".


Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a aratat ca aceasta situatie ar putea fi clarificata in cadrul sedintei Guvernului de miercuri.


Elena Udrea a participat, sambata, in judetul Suceava, la semnarea contractelor de finantare a proiectului de reconstructie a Cetatii de Scaun a Sucevei si a amenajarii Ambulatorului Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, promovate prin POR, dar si la deschiderea partiei de schi "Soimul" din Gura Humorului, construita printr-un program cu finantare europeana. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2184 ori
Citeste mai multe despreudrea turism piraterie