Afacerile Elenei Udrea merg prost

Duminica, 20 Iunie 2010, ora 23:30
1801 citiri
Afacerile Elenei Udrea merg prost

Ministrul Dezvoltarii Elena Udrea a declarat, la ProTV, ca afacerile familiei sale merg mai prost decat ale altor companii in timp de criza si ca are un credit de 3 milioane de euro pe care ii este greu sa il achite, mentionand ca exista si posibilitatea executarii bunurilor cu care a garantat, potrivit Mediafax.

"Merg (afacerile familiei - n.r.), probabil, mai prost decat ale altor companii in timp de criza. Dar, niciodata nu am vorbit despre lucrul acesta. Important este ca eu pot sa fac lucrurile in care am crezut", a spus Udrea, raspunzand la intrebarea cum merg afacerile familiei sale.

Ea a aratat, la emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata de Pro Tv , ca are un credit de 3 milioane de euro si ii este la fel de greu sa il plateasca, asa cum le este tuturor celor care au credite. Udrea a mai spus ca spera sa reuseasca sa achite acest credit pentru ca altfel, la fel ca in cazul oricarui debitor, i se executa bunurile cu care a garantat creditul.

"Am un credit de 3 milioane de euro. Imi este la fel de greu ca tuturor ce au credite pentru care au garantat. Sper sa reusesc sa il achit.

Daca nu voi reusi, aceasta este ceea ce se intampla cu orice debitor. Daca nu iti platesti datoriile, ti se executa bunurile cu care ai garantat" , a declarat Elena Udrea. Elena Udrea a spus ca ea si familia sa nu au proprietati si conturi in strainatate si ca este o persoana care, desi ii este greu in criza, poate sa isi permita sa-si doneze salariul de ministru si sa "supravietuiasca in felul acesta".

Ea considera ca gestul de a-si dona salariul de ministru unor batrani este unul de "solidaritate".

Potrivit lui Udrea, este "o solutie buna" ca cei care detin functii publice sa renunte la afacerile cu statul, colegi ai sai renuntand la contractele pe care le aveau cu o companie din subordinea ministerului sau.

"Desi este legal si desi contractele, si este vorba de doua firme, au fost incheiate cu o companie din subordinea mea, le-am spus: Va cer sa renuntati la acele contracte si colegii mei au renuntat la respectivele contracte", a explicat Udrea. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Tesla, cel mai mare producător auto în funcţie de capitalizarea bursieră, va concedia până la 3.000 de angajaţi la singura sa fabrică din Europa, Grunheide, lângă Berlin, după ce a...
#afaceri, #elena udrea, #imprumut, #credit , #stiri Elena Udrea