Marketing agresiv Electrica

Luni, 18 Iunie 2007, ora 12:56
1602 citiri

Distribuitorul de stat de energie electrica, Electrica, va trimite la cursuri in tara si in strainatate mai multi angajati pentru a infiinta un departament de vanzari eficient cu scopul de a castiga noi clienti, a declarat, agentiei NewsIn, directorul general al companiei, Corneliu Stan.

"Electrica vrea sa intre in zona marketingului agresiv. Vreau sa cresc cota de piata a companiei. Stim ca suntem acuzati de imobilism, dar vrem sa castigam sau sa recastigam clienti si atunci incepem reorganizarea companiei", a spus Stan.

Potrivit acestuia, compania de stat de distributie electricitate va trimite la cursuri in tara, dar si in afara tarii mai multi tineri, care vor forma "un departament de marketing agresiv", fiind specializati in vanzarea de energie electrica.

"In iunie se va aproba pentru Electrica o noua schema organizatorica. Daca nu te organizezi bine, piata te poate duce spre disparitie. Acum este vorba de schimbarea atitudinii Electrica dintr-una pasiva intr-una activa", a mai punctat directorul general al societatii.

El a adaugat ca Electrica a pierdut in ultimii ani cativa clienti eligibili, ca in ultima perioada a reusit sa opreasca acest proces si vrea sa castige noi consumatori.

"Poti sa pierzi clienti daca nu explici companiei respective ca oferta ta nu este una de moment, ca tu poti livra electricitate in profil si ca ai personal calificat pentru toate momentele de criza", a mai aratat seful Electrica.

In portofoliul Electrica se mai afla, in prezent, Electrica Muntenia Nord, Electrica Transilvania Sud si Electrica Transilvania Nord.

Potrivit autoritatilor, cele trei companii vor fi scoase la privatizare dupa aprobarea de catre Guvern a strategiei energetice a Romaniei.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...