Opt pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud

Marti, 14 Februarie 2006, ora 16:05
810 citiri

Cele 8 companii participante la privatizarea Electrica Muntenia Sud au respectat regulile si procedurile de ofertare si selectie.

In perioada 02 - 10.02.2006 Comisia de negociere impreuna cu Consultantul PriceWaterHouse Coopers au analizat documentele de participare transmise odata cu ofertele angajante depuse pentru privatizarea Societatii Comerciale Filiala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice A"Electrica Muntenia SudA" A- S.A.

In urma analizei Comisia de negociere si Consultantul au constatat ca documentele de participare depuse de cei opt ofertanti indeplinesc cerintele legale si au fost depuse in forma si continutul solicitate prin Regulile si procedurile de ofertare si selectie. Toti cei opt ofertanti au fost notificati cu privire la rezultatul analizei.

In perioada imediat urmatoare vor fi analizate ofertele tehnice depuse pentru privatizarea Societatii Comerciale Filiala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice A"Electrica Muntenia SudA" A- S.A.

Reamintim ca cei opt ofertanti care au depus oferte angajante pana la termenul limita de 31 ianuarie 2006 sunt, in ordine alfabetica:

1. AES Corporation - S.U.A. ;

2. ČEZ as - Cehia ;

3. Enel SpA - Italia ;

4. EVN AG - Austria ;

5. Gaz de France - Franta ;

6. Iberdrola SA - Spania ;

7. RWE Energy AG A- Germania;

8. Union Fenosa International A- Spania.

AMOS News - Agentie independenta de presa