Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BRM a trazactionat 2 ordine de 85.000 USD

BRM a trazactionat 2 ordine de 85.000 USD
BRM a trazactionat saptamana trecuta, pe piata la disponibil, 2 ordine de aproximativ 85.000 USD pentru: combustibil lichid de tip M si respectiv lichid antigel concentrat 100%, informeaza un comunicat din partea BRM.Cea mai mare tranzactie a fost incheiata de FDFEE Electrica Muntenia Nord care a achizitionat 127,63 tone de combustibil lichid tip M, la pretul de 1760,00 RON/tona, fara accize si TVA. Tranzactia incheiata pe piata la disponibil a adus autoritatii contractante o imbunatatire de pret de 20,08% fata ordinul initial.Cele 2900 tone de lichid antigel concentrat au fost tranzactionate la pretul de 5.000 RON/tona.

Bursa Romana de Marfuri a inregistrat in saptamana 13-17 noiembrie o valoare de tranzactionare de aproximativ 9,5 milioane de dolari in cadrul a celor 36 de tranzactii organizate pe piata la disponibil si pe cea a licitatiilor la sediul central si al terminalelor sale din teritoriu.

Cea mai mare valoare de tranzactionare din ringul BRM, cifrata la peste 4,7 milioane dolari a fost inregistrata in cadrul licitatiei pentru atribuirea contractului de inchiriere pe o perioada de 5 ani a celor 17 spatii destinate activitatii de rent a car din incinta Aeroportului International Henri Coanda (AIHCB). Valoarea totala a contractului a fost cu aproximativ 4,2 milioane de dolari mai mare fata de pretul initial estimat de catre compania ordonatoare, respectiv 530.400 euro.

In aceasta perioada, in ringul BRM si al punctelor sale de lucru din teritoriu, pe piata licitatiilor, s-au desfasurat 34 de proceduri de achizitii si vanzari care au totalizat o valoare de peste 9,4 milioane dolari.

Astfel, terminalele Bursei Romane de Marfuri au inregistrat, pe piata licitatiilor, un volum de tranzactionare de aproximativ 3 milioane de dolari realizati in cadrul a 25 de proceduri de achizitii si vanzari.

In comunicat se mai precizeaza si topul primelor trei puncte de lucru ale BRM in teritoriu, in care pe primu loc se situeaza terminalul Cluj Napoca cu o valoare record de peste 1,1 milioane dolari - exclusiv din tranzactii pe piata licitatiilor - urmat de Timisoara cu aproximativ 800.000 dolari si Prahova cu tranzactii de 400.000 dolari, realizate atat pe piata licitatiilor, cat si pe cea la disponibil.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1086 ori