Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Electrica plateste peste 8,7 milioane lei pentru echipamente individuale de protectia muncii

Electrica plateste peste 8,7 milioane lei pentru echipamente individuale de protectia muncii


Electrica va plati 8,77 milioane lei, fara TVA, pentru echipamente individuale de protectie a muncii, conform normelor in vigoare, catre sapte companii care au castigat licitatia, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro

Contractele au fost atribuite in lunile noiembrie si decembrie 2011 catre sapte companii, respectiv Artego SA, Nimar SRL, All Tin SRL, Romind T&G SRL, Nakita Prod Comimpex SRL, Marko Impex SRL si Matei Conf Grup SRL.

Firmele care au castigat licitatia trebuie sa ofere echipamente de protectie, manusi de lucru, imbracaminte de protectie impotriva intemperiilor, articole de siguranta pentru cap, precum si imbracaminte de protectie si de securitate.

Actionarul majoritar al Electrica SA este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. Compania are o cota de 25% pe sectorul de furnizare electricitate.

Electrica SA are in prezent sapte filialele, cele de distributie si de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si filiala Electrica Serv, deservind in total aproximativ 3,5 milioane clienti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1747 ori