Victor Ponta ramane fara titlul de doctor: Verdictul de plagiat e definitiv

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 15:27
1055 citiri
Victor Ponta ramane fara titlul de doctor: Verdictul de plagiat e definitiv
Foto: captura video Digi 24 (Arhiva)

Fostul prim-ministru Victor Ponta ramane fara titlul de doctor, dupa ce Consiliul de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare i-a respins contestatia la decizia de plagiat a tezei sale.

Fostul premier a pierdut contestatia, cu 37 de voturi la 10, iar raportul elaborat de CNATDCU in acest caz este unul definitiv, relateaza Digi 24.

Urmeaza sa se dea avizul comisiei juridice a CNATDCU, dupa care ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, va semna ordinul de ministru prin care fostului premier i se retrage titlul de doctor.

Marti, comisia de contestatii a Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare respinsese contestatia lui Victor Ponta. Ulterior, raportul a fost trimis celor 47 de membri ai CNATDCU, pentru validare.

Astfel, potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei, s-a mentinut verdictul de plagiat.

"Se mentine raportul initial, care constata plagiatul in cazul tezei de ...citeste mai departe despre "Victor Ponta ramane fara titlul de doctor: Verdictul de plagiat e definitiv" pe Ziare.com

#Victor Ponta titlu doctor, #Ponta plagiat doctor, #CNATDCU doctorat Ponta, #Ponta decizie plagiat , #Stiri Educatie