Universitatea Bucuresti, Facultatea de Chimie - traditie de peste 150 de ani in procesul didactic si cercetare

Joi, 14 Iulie 2016, ora 12:00
1013 citiri
Universitatea Bucuresti, Facultatea de Chimie - traditie de peste 150 de ani in procesul didactic si cercetare

Facultatea de Chimie a Universitatii din Bucuresti este o facultate de top in peisajul universitar romanesc, cu o ampla, valoroasa si veche traditie de peste 150 de ani privind procesul didactic si cel de cercetare stiintifica.

Domeniul de studiu Chimie a fost clasat in categoria A, in procesul de clasificare a Universitatilor de catre MECTS in anul 2011, iar Universitatea din Bucuresti a fost declarata prima universitate de cercetare avansata si educatie.

Facultatea de Chimie este constituita din cinci departamente: Departamentul de Chimie Anorganica, Departamentul de Chimie Analitica, Departamentul de Chimie Organica, Biochimie si Cataliza, Departamentul de Chimie Fizica si Scoala Doctorala in Chimie.

Activitatea stiintifica a Facultatii de Chimie este recunoscuta pe plan national si international prin numarul impresionant de publicatii stiintifice in jurnale importante si de granturi de cercetare obtinute, prin colaborarile cu alte facultati sau departamente din ...citeste mai departe despre "Universitatea Bucuresti, Facultatea de Chimie - traditie de peste 150 de ani in procesul didactic si cercetare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Universitatea Bucuresti Chimie, #Facultatea Chimie Bucuresti , #Stiri Educatie