Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia - Universitatea din inima cetatii

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 12:01
887 citiri
Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia - Universitatea din inima cetatii

Institutie de invatamant superior si cercetare, cu caracter public, de stat, Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia aniverseaza, in acest an, un sfert de secol de existenta, fiind infiintata in anul 1991, prin Hotararea Guvernului Romaniei nr.474/1991. Universitatea este situata in chiar centrul cetatii istorice Alba Carolina.

Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia este organizata in cinci facultati: Facultatea de Istorie si Filologie, Facultatea de Stiinte Economice, Facultatea de Stiinte Exacte si Ingineresti, Facultatea de Drept si Stiinte Sociale si Facultatea de Teologie Ortodoxa.

Universitatea se concentreaza asupra cresterii valorii profesionale a absolventilor sai, a imbunatatirii programelor de studii si a practicii de specialitate, asupra promovarii cercetarii stiintifice si, nu in ultimul rand, a afirmarii specificului institutional, folosind eficient patrimoniul uman, spiritual si material de care dispune.

In anul 2013 a avut loc evaluarea ...citeste mai departe despre "Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia - Universitatea din inima cetatii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Universitatea Alba Iulia, #Admitere Alba Iulia, #Facultati Alba Iulia , #Stiri Educatie