Școala online de limba engleză Novakid.ro, creștere de 800% în 12 luni a numărului de ore predate lunar

Joi, 19 Mai 2022, ora 19:10
1245 citiri
Școala online de limba engleză Novakid.ro, creștere de 800% în 12 luni a numărului de ore predate lunar
FOTO: novakid.ro

În vara anului 2021, platforma Novakid intra pe piața din România, inovând în profunzime învățământul digital autohton. La 12 luni diferență, platforma care promovează engleza ca a doua limbă vorbită anunță rezultatele pentru perioada iunie 2021 - mai 2022.

La www.novakid.ro, peste 2.000 de profesori cu experiență, vorbitori nativi ai limbii engleze, se folosesc de cele mai eficiente tehnici de predare (metoda dialogului, metoda de răspuns fizic total etc.), pe o platformă dinamică, în care inteligența artificială și realitatea virtuală sunt instrumente de bază ale procesului de predare.

De 7 ori mai mulți abonați la lecțiile online de engleză Novakid

În luna octombrie 2021, Max Azarov, co-fondator și CEO al Novakid, anunța targetul de 100.000 de cursuri pe piața românească până la sfârșitul lui 2021, cu perspectiva de creștere accelerată în 2022.

Acest target a fost depășit, căci în ultimele 12 luni, numărul abonaților activi Novakid s-a mărit de 7 ori. De asemenea, în anul curent au ajuns să fie predate lunar 150.000 de lecții de engleză, creșterea în ritm lunar fiind de 800% comparativ cu 2021.

De la momentul demarării operațiunilor în România, de la 1.100 lecții simultan susținute pe platformă s-a ajuns la un număr de 2.000 lecții realizate în același timp, cumulate cu peste 5.000 de ore de videoconferințe procesate zilnic.

Mai mult, comunitatea de părinți Novakid a devenit foarte activă pe parcursul primului an pe piața locală, iar dovada stă în faptul că fiecare al doilea pachet de cursuri achiziționat la Novakid.ro are la bază o recomandare a unui părinte care a deschis deja un abonament pentru copilul său pe Novakid.ro.

Novakid Game World, o premieră în metodologia de predare

Novakid s-a preocupat constant de nevoile și interesele studenților săi, înțelegând totodată impactul pozitiv pe care îl are învățarea ludică asupra copiilor. A lansat astfel Novakid Game World (NGW), primul produs inovator de pe piața globală ESL (engleza ca a doua limbă), care oferă atât profesorilor, cât și studenților cu vârste între 4 și 12 ani un ecosistem cuprinzător de instrumente pentru însușirea limbii engleze, prin „lumi” educaționale online.

Bazat pe tehnologii de educație prin joc (gamification), conceptul NGW cuprinde un sistem de recompense captivant, gândite special pentru a crește implicarea elevilor și a îmbunăt ...citeste mai departe despre "Școala online de limba engleză Novakid.ro, creștere de 800% în 12 luni a numărului de ore predate lunar" pe Ziare.com

#scoala online, #Limba engleza, #Novakid ro , #Stiri Educatie