Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Salariile de baza pentru personalul din invatamant cresc cu 15% din 1 decembrie- proiect

Salariile de baza pentru personalul din invatamant cresc cu 15% din 1 decembrie- proiect

Salariile de baza pentru personalul didactic, didactic auxiliar si nedidactic din unitatile de invatamant preuniversitar de stat, institutiile de invatamant superior de stat, inspectorate scolare, minister si unitati subordonate vor creste, din 1 decembrie, cu 15 la suta, potrivit unui proiect MECS.

Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS) a lansat in dezbatere publica Ordonanta de Urgenta pentru completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015, precum si alte masuri in domeniul cheltuielilor publice.

Ministrul Educatiei: De cand si in ce conditii ar putea fi marite salariile profesorilor

Conform proiectului, incepand cu 1 decembrie 2015, cuantumul brut al salariilor de baza de care beneficiaza personalul didactic, didactic auxiliar si nedidactic din invatamant se majoreaza cu 15% fata de nivelul acordat pentru luna noiembrie 2015.

De drepturile salariale majorate, in urma... citeste mai departe despre "Salariile de baza pentru personalul din invatamant cresc cu 15% din 1 decembrie- proiect" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1129 ori
Citeste mai multe desprecrestere salarii profesori 2015