Salariile de baza pentru personalul din invatamant cresc cu 15% din 1 decembrie- proiect

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 22:30
1195 citiri
Salariile de baza pentru personalul din invatamant cresc cu 15% din 1 decembrie- proiect
Foto: Arhiva Ziare.com

Salariile de baza pentru personalul didactic, didactic auxiliar si nedidactic din unitatile de invatamant preuniversitar de stat, institutiile de invatamant superior de stat, inspectorate scolare, minister si unitati subordonate vor creste, din 1 decembrie, cu 15 la suta, potrivit unui proiect MECS.

Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS) a lansat in dezbatere publica Ordonanta de Urgenta pentru completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015, precum si alte masuri in domeniul cheltuielilor publice.

Ministrul Educatiei: De cand si in ce conditii ar putea fi marite salariile profesorilor

Conform proiectului, incepand cu 1 decembrie 2015, cuantumul brut al salariilor de baza de care beneficiaza personalul didactic, didactic auxiliar si nedidactic din invatamant se majoreaza cu 15% fata de nivelul acordat pentru luna noiembrie 2015.

De drepturile salariale majorate, in urma... citeste mai departe despre "Salariile de baza pentru personalul din invatamant cresc cu 15% din 1 decembrie- proiect" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crestere salarii profesori 2015 , #Stiri Educatie