Ministrul Sanatatii vrea ore de educatie sanitara si alimentatie sanatoasa in scoli

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 09:59
1194 citiri
Ministrul Sanatatii vrea ore de educatie sanitara si alimentatie sanatoasa in scoli

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, vrea ca elevii sa beneficieze de ore de educatie sanitara, de prim ajutor si de alimentatie sanatoasa, avand in vedere cresterea ratei obezitatii.

Banicioiu sustine ca va vorbi cu ministrul Educatiei, Remus Pricopie, pentru punerea in aplicare a acestui proiect, transmite Mediafax.

"Este nevoie de intensificarea educatiei copiilor privind alimentatia corecta si sanatoasa coroborate cu miscarea si sportul pe fondul cresterii obezitatii. Voi avea o discutie cat mai aplicata cu ministrul Educatiei pentru introducerea orelor de educatie sanitara, in care elevilor sa li se predea de la banalul curs de prim ajutor, dar pe care putini il cunosc, pana la alimentatia corecta si sanatoasa.

Ne consultam cu doctorii de la Parhon, dar cred ca trebuie sa ajungem la ore suplimentare de sport in scoala", a declarat ministrul Sanatatii, cu prilejul inaugurarii unei sali de ...citeste mai departe despre "Ministrul Sanatatii vrea ore de educatie sanitara si alimentatie sanatoasa in scoli" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#educatie sanitara scoli, #elevi ore alimentatie sanatoasa, #obezitate copii sport miscare , #Stiri Educatie