Ministrul Muncii, catre studenti: Pe langa micile si marile greutati, intotdeauna e loc si de o bere (Video)

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 22:29
785 citiri
Ministrul Muncii, catre studenti: Pe langa micile si marile greutati, intotdeauna e loc si de o bere (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Dragos Pislaru/GEA Strategy & Consulting

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, le-a transmis studentilor Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii Bucuresti, la deschiderea noului an universitar, un mesaj in care ii indeamna sa imbine studiul constiincios cu viata relaxata si prietenia colegilor de facultate.

Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Dragos Pislaru, a participat la ceremonia de deschidere a noului an universitar la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti. Acesta a incurajat tinerii sa studieze cat mai mult, sa puna multa pasiune in meseria pentru care se pregatesc, iar la finalul discursului le-a povestit o anecdota prin care le transmite ca intotdeauna e loc si de o bere.

"Un profesor de sociologie a decis sa-si tina cursul in parc. A venit la el cu o bere, cu un bol de sticla, si cu niste pietricele si cu niste nisip si a zis: 'Dragi studenti, bolul acesta este viata voastra, pietricelele reprezinta marile greutati ...citeste mai departe despre "Ministrul Muncii, catre studenti: Pe langa micile si marile greutati, intotdeauna e loc si de o bere (Video)" pe Ziare.com

#Dragos Pislaru mesaj studenti bere , #Stiri Educatie