Marii profesionisti ai Romaniei, in dialog cu tinerii

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 11:16
1133 citiri
Marii profesionisti ai Romaniei, in dialog cu tinerii
foto: More Than Pub

Sirul conferintelor practice din cadrul BookLand Evolution se vor incheia vineri, 25 septembrie.

Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 15:00 - 17:00, la Academia de Studii Economice, Amfiteatrul 1. Intrarea este libera, initiativa avand ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor prin solutii practice si experiente reale de viata, urmare a implicarii invitatilor capabili sa inspire si sa motiveze.

Toti cei prezenti la eveniment ii vor intalni pe Florentina Opris - realizator de emisiuni de sanatate si miscare Kanal D, Daniela Prisacariu - coordonatoare Programe Asociatia ACCEPT, Mihaela Mathe - Trainer "Speakers Club Junior", si Vlad Eftenie - Lector dr. Arhitect Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu".

In calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul si vicepresedintele Asociatiei Tineri de Succes.

Timp de 2 ore, tinerii le vor asculta povestile de succes si le vor putea adresa intrebari, descoperind astfel secretul succesului lor si ce a stat la temelia lui.

BookLand Evolution pune la dispozitia tinerilor si platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania.

Mai multe detalii despre eveniment pe book-land.ro.

#conferinte tineri Bookland Evolution, #conferinte Bookland Evolution 2015 , #Stiri Educatie