LRSR acorda pentru al V-a an premiul pentru Studentul Roman al Anului din Strainatate

Marti, 17 Decembrie 2013, ora 15:07
1203 citiri
LRSR acorda pentru al V-a an premiul pentru Studentul Roman al Anului din Strainatate

Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRL) ii va premia pe cei mai buni studenti romani din tara si din strainatate in cadrul unui eveniment de exceptie. Gala Studentilor Romani din Strainatate va avea loc in data de 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului in Bucuresti.

In cursa pentru Marele Premiu LSRS s-au inscris 200 de tineri romani: Studentul Roman al Anului din Strainatate. Dintre acestia, aproape 50 de finalisti au fost selectati pentru cele 8 categorii ale Competitiei "Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate"pentru anul universitar 2012-2013. Selectia finala a candidatilor este realizata de catre Comisia de evaluare prezidata, ca in fiecare an, de Dl. Prof. Univ. Dr. Acad. Ionel Haiduc, Presedinte al Academiei Romane. Membrii Comisiei de evaluare a acestei editii sunt Dl. Florin Codre, Dl. Mircea Tudor, Dl. Dumitru Prunariu, Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu Cercel, Dl. Prof. Univ. Dr. Eliot Sorel si Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Gheorghe.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei.La inceput de 2014, evenimentul va reuni la Palatul Parlamentuluistudenti si tineriprofesionisti, personalitati din mediul academic si sectorul public, din mediul de afaceri si celneguvernamental.Totodata, la eveniment vor urca pe scena tineri artisti romani de renume international, alaturi de care invitatii si membrii Ligii vor sarbatori 5 ani de existenta a LSRS.

Lista de inscriere Cei care doresc sa participe pe 8 ianuarie 2014 la Gala Studentilor Romani dinStrainatatela Palatul Parlamentului sunt invitati sa-si rezerve un loc in sala completandformularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro. Accesul este gratuit si se va realizaexclusiv pe baza listelor de inscrieri.

Sponsori: Renault, Voicu&Filipescu, British Council

Parteneri logistici: Qual Media, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare, Dezvoltare Educationala si Formare Profesionala, Hotel IBIS Gara de Nord

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Romania International, Radio Transilvania, Adevarul, Evenimentul Zilei, CasaMia TV, Revista Artout, Ziare.com, Realitatea.net, AcademicLink, Edu-News, Expres National, OnlineStudent, Romania Pozitiva, Studentie.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liga Studentilor Romani din Strainatate, #Studentul Roman al Anului din Strainatate, #Studentul anului , #Stiri Educatie