Liceenii romani pot sa locuiasca gratis si sa invete in SUA. Care sunt criteriile de acordare a burselor

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 12:41
3486 citiri
Liceenii romani pot sa locuiasca gratis si sa invete in SUA. Care sunt criteriile de acordare a burselor
Foto: American Councils

Liceenii din Romania sunt invitati sa traiasca intr-o familie din SUA si sa invete intr-un liceu american, timp de un an scolar (2017 - 2018), prin bursele FLEX.

Bursele sunt oferite gratie unei colaborari intre Ambasada SUA in Romania, Consiliile Americane pentru Educatie Internationala si Ministerul Educatiei de la Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis marti Ziare.com.

Programul de schimb de experienta FLEX este finantat de catre Departamentul de Stat al Guvernului SUA. Acesta se afla in al doilea an de existenta in colaborare cu tara noastra, iar participarea este gratuita.

In primul an, burse FLEX au fost oferite pentru 24 de liceeni romani din mai multe judete ale tarii. In acest moment, acestia se afla in SUA, in state precum Washington, Texas, Colorado, California sau Maine.

Programul se adreseaza si liceenilor cu dizabilitati, in generatia recenta 3 dintre bursieri fiind astfel de ...citeste mai departe despre "Liceenii romani pot sa locuiasca gratis si sa invete in SUA. Care sunt criteriile de acordare a burselor" pe Ziare.com

#burse Flex SUA, #burse liceeni Romania SUA, #burse SUA liceu, #aplica bursa SUA , #Stiri Educatie