Iohannis, pentru Deutsche Welle: Vreau sistem de educatie ca in Germania

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 15:30
1989 citiri
Iohannis, pentru Deutsche Welle: Vreau sistem de educatie ca in Germania

Presedintele ales Klaus Iohannis vorbeste, intr-un interviu acordat uneia dintre cele mai prestigioase publicatii germane, despre prioritatile sale, explicand ca isi doreste un sistem de educatie ca in Germania.

Fostul primar al Sibiului a comentat si sloganul sau electoral - "Romania lucrului bine facut" -, afirmand ca acesta suna bine in romana, "insa tradus in germana nu este asa de special".

"In orice caz, arata ca trebuie facute lucrurile bine. Aceasta ar fi afirmatia corecta in limba germana", a spus Iohannis, in interviul pentru Deutsche Welle.

"Vreau un alt tip de politica in Romania. Mai putin spectacol si mai putine discursuri inutile si mai mult solutii. In plus, mi-am propus sa fiu un alt tip de presedinte. Vreau sa fiu un presedinte care sa uneasca ceea ce trebuie sa stea unit.

In plus, vreau sa fiu un arbitru dur, dar corect in peisajul politic romanesc", a adaugat presedintele ...citeste mai departe despre "Iohannis, interviu pentru Deutsche Welle: Vreau sistem de educatie ca in Germania" pe Ziare.com.

#Iohannis interviu Deutsche Welle, #Iohannis educatie Germania, #Iohannis relatii Germania , #Stiri Educatie