Iohannis, la deschiderea scolii: Azi pare mai usor sa copiezi, dar va indemn sa fiti corecti (Video)

Luni, 12 Septembrie 2016, ora 11:03
2131 citiri
Iohannis, la deschiderea scolii: Azi pare mai usor sa copiezi, dar va indemn sa fiti corecti (Video)
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis elevilor, cu ocazia deschiderii noului an scolar, indemnul de a citi, a invata si de a fi corecti, desi a recunoscut ca pare "mai usor" sa copiezi un referat de pe Internet decat sa il scrii singur.

Comentariul a fost facut in contextul in care ultimele luni au fost marcate de numeroase scandaluri de plagiat in care au fost implicati demnitari, printre care Victor Ponta si Gabriel Oprea.

"Dragi copii, va indemn pe toti cei de aici si pe sutele de mii de copii care incep astazi scoala sa invatati. (...) Nu pentru profesori, nu pentru parinti, ci pentru voi insiva. Succesul in viata se cladeste prin educatie. Azi pare probabil mai usor sa copiezi un referat de pe Internet decat sa citesti, sa te documentezi, sa te gandesti si sa-l faci singur, dar efortul pe care il faceti acum vi se va intoarce in egala masura in viitor, iar corectitudinea din scoala va fi cea care va va modela si va sta la baza performantei voastre", le-a spus Klaus ...citeste mai departe despre "Iohannis, la deschiderea scolii: Azi pare mai usor sa copiezi, dar va indemn sa fiti corecti (Video)" pe Ziare.com

#Iohannis deschidere an scolar , #Stiri Educatie