„Grădinița Viitorului” a fost deschisă într-un sat din România: "Avem cele mai moderne tehnologii pentru confortul copiilor" FOTO

Vineri, 06 Ianuarie 2023, ora 13:26
864 citiri
„Grădinița Viitorului” a fost deschisă într-un sat din România: "Avem cele mai moderne tehnologii pentru confortul copiilor" FOTO
Cum se transformă podeaua în tablă FOTO Facebook/ Primăria Comunei Ciugud

Una dintre cele mai performante administrații rurale din România a anunțat inaugurarea unei grădinițe unice în țară.

Spațiul în care copiii învață este interactiv, iar tehnologia este folosită cu moderație.

Grădinița este construită în zona de dezvoltare economică a comunei Ciugud, din județul Alba.

"Cu mare emoție am inaugurat, astăzi, „Grădinița Viitorului”, locul unde se vor scrie primele capitole din viața generațiilor viitoare din satele Comunei Ciugud.

Grădinița este construită în zona de dezvoltare economică a comunei și reprezintă un nou concept în România. Astfel, „Grădinița Viitorului” înseamnă folosirea celor mai moderne tehnologii pentru asigurarea confortului copiilor în timpul petrecut la grădiniță.

Totuși, în procesul educațional, folosim tehnologia cu moderație, copiii fiind încurajați mai mult spre joc, experimentare, învățare practică sau dezvoltarea deprinderilor.

În educația timpurie evităm, pe cât posibil, folosirea ecranelor și tabletelor în activitățile cu copiii.

Utilizăm, în schimb, soluții educaționale dedicate, cum ar fi proiectorul smart care transformă podeaua clasei într-un spațiu interactiv de învățare sau vizualizatorul Elmo care îi poartă pe micuți în lumea cunoașterii și explorării.

Vă invităm să vedeți câteva imagini din noua noastră grădiniță. Lipsește verdele, dar promitem că la primăvară vom planta copaci în jurul grădiniței, astfel încât „grădinarii” să aibă propriul lor părculeț.

Vă mai spunem doar că scopul nostru este ca aici să creștem copii sănătoși și fericiți." ...citeste mai departe despre "„Grădinița Viitorului” a fost deschisă într-un sat din România: "Avem cele mai moderne tehnologii pentru confortul copiilor" FOTO" pe Ziare.com

#gradinita, #moderna, #inaugurare, #Ciugud comuna Alba , #Stiri Educatie