Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri - pentru cei care vor sa devina ingineri de elita

Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri - pentru cei care vor sa devina ingineri de elita
Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti este angajata in formarea profesionala a tinerilor ca ingineri de elita, competitivi in spatiul european si mondial, usor integrabili pe piata muncii.La studii universitare de licenta, Facultatea de Cai Ferate are doua specializari:

Cai ferate, drumuri si poduri - ofera viitorilor studenti posibilitatea dobandirii cunostintelor teoretice si abilitatilor practice necesare in domeniul infrastructurii transporturilor. Absolventii pot activa cu succes atat in cadrul firmelor de proiectare si cercetare, cat si in servicii de consultanta sau activitati de executie.

Infrastructura transporturilor metropolitane - pregateste specialisti in domeniul infrastructurii de transporturi din marile aglomerari urbane. Acestia dobandesc competentele necesare in vederea desfasurarii, la nivele maxime de exigenta, a unor activitati de proiectare, cercetare si executie.

Facultatea de Cai ...citeste mai departe despre "Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri - pentru cei care vor sa devina ingineri de elita" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 912 ori