Exportul de creiere romanesti, o afacere care a crescut cu 381% in cinci ani

Luni, 29 Iunie 2015, ora 16:12
1019 citiri
Exportul de creiere romanesti, o afacere care a crescut cu 381% in cinci ani
Foto: Arhiva Ziare.com

Daca pana acum treceau granita adultii, cautand un trai mai bun si mai multi bani, indiferent ca era vorba despre "capsunari", ingineri IT, asistente medicale sau muncitori in constructii, mai nou copiii si adolescentii pleaca la studii in strainatate.

Conform unei analize KeysFin, remisa luni Ziare.com, piata serviciilor de educatie in strainatate a crescut cu o rata de-a dreptul fulminanta, de 381% in ultimii 5 ani.

Aceasta generatie care ia drumul strainatatii e diferita de cea a parintilor sai: sunt copii nascuti intr-o alta lume, care nu au simtit lipsurile regimului trecut, care au invatat din experienta parintilor si care au sansa de a-si exploata si dezvolta abilitatile in scolile din Occident.

Datele statistice din piata serviciilor de educatie in strainatate arata ca, in total, sunt cateva mii de copii si adolescenti care, in ultimii ani, au ales sa invete sau sa mearga in vacante de studiu in scolile din UE.

In plus, conform studiului KeysFin, cele mai importante ...citeste mai departe despre "Exportul de creiere romanesti, o afacere care a crescut cu 381% in cinci ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#copii romani studiaza strainatate, #cost copil studiu strainatate, #burse studiu strainatate, #export creiere Romania, #romani universitati straine , #Stiri Educatie