Experienta profesionala pentru tineri prin Career Leader

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 15:45
1741 citiri
Experienta profesionala pentru tineri prin Career Leader

In luna octombrie, Fundatia Romano-Americana va fi gazda unei noi editii Career Leader, proiect Akcees care ofera tinerilor sansa de a castiga experienta profesionala de calitate lucrand alaturi de companii de top si profesionisti din diferite industrii.

Tinerii pasionati de consultanta, IT sau banking pot aplica gratuit la eveniment completand formularul de inscriere disponibil online la http://akcees.com/career

Career Leader reprezinta primul pas catre o cariera de succes, punand fata in fata angajatori importanti din diferite domenii si participanti talentati care doresc sa acumuleze experienta profesionala de calitate. Evenimentul se adreseaza tinerilor pasionati, dornici sa castige experienta in consultanta, IT sau banking.

In fiecare din cele trei zile ale evenimentului, Career Leader va incepe cu prezentarea oportunitatilor de cariera din industria respectiva, va continua cu un training sustinut de specialisti in domeniu, iar punctul culminant al zilei il va reprezenta studiul de caz care va fi rezolvat in echipa in cadrul unui workshop interactiv. La final, concurentii vor prezenta rezultatele studiului de caz in fata juriului de specialitate, iar castigatorii vor fi rasplatiti cu premii atractive si stagii de practica oferite de companiile participante in program.

In prima zi a evenimentului, tinerii interesati de management si consultanta vor afla ce presupune o cariera in acest domeniu si vor participa la o simulare manageriala alaturi de profesionisti din cadrul Contrast

Cea de a doua zi Career Leader este dedicata tinerilor pasionati de tehnologie. Acestia vor afla ce presupune o cariera in domeniu si vor rezolva un studiu de caz sub indrumarea expertilor Microsoft Romania.

Ultima zi a evenimentului vine in sprijinul tinerilor pasionati de finante. Acestia vor invata ce presupune o cariera in domeniul financiar-bancar si vor rezolva un studiu de caz indrumati de profesionisti din cadrul BRD Groupe Societe Generale.

"Career Leader ofera tinerilor sansa de a depasi impasul in care se regasesc din cauza lipsei de experienta. Mai mult, evenimentul ii ajuta sa inteleaga daca un anumit domeniu li se potriveste sau nu si le da ocazia sa interactioneze in mod direct cu profesionisti si angajatori importanti din Romania.

Ne bucuram sa vedem ca evenimentul a ajuns deja la cea de-a patra editie si le recomandam tinerilor sa profite de aceasta oportunitate si sa aplice!", a declarat Giorgiana Ene, Vice-Presedinte Marketing Akcees si coordonator proiect Career Leader.

Career Leader este dedicat studentilor si tinerilor absolventi cu rezultate deosebite, atat academice, cat si extra-curriculare, care isi doresc sa acumuleze experienta profesionala de calitate.

Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.com/career. Aplicatiile sunt deschise pana sambata, 19 octombrie, iar selectia este realizata de un juriu format din specialisti in resurse umane. Rezultatele finale ale procesului de selectie vor fi comunicate miercuri, 23 octombrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Career Leader 2013, #proiect Akcees tineri, #experienta profesionala tineri , #Stiri Educatie