Elevi romani calificati in finala unui concurs european cu o solutie pentru reducerea traficului

Joi, 17 Martie 2016, ora 16:06
1051 citiri
Elevi romani calificati in finala unui concurs european cu o solutie pentru reducerea traficului
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai multi elevi de la licee din Constanta s-au calificat, alaturi de echipe din Belgia si Marea Britanie, in finala europeana a Sci Tech Challenge, care va avea loc la Bruxelles, la sfarsitul acestei luni, tema competitiei constand in gasirea unei solutii inovative pentru reducerea traficului aglomerat din Bruxelles.

Potrivit unui comunicat transmis de Junior Achievement Romania, la Constanta, a fost organizata o preselectie nationala Sci Tech Challenge la care au participat peste o suta de elevi de la 14 licee constantene, scrie News.ro.

In urma rezultatelor inregistrate la acest concurs, au fost alesi cinci elevi care sa participe la competitia internationala Sci Tech Challenge 2016, tema acesteia constand in gasirea unei solutii inovatoare pentru reducerea traficului aglomerat din Bruxelles.

Elevii romani s-au umplut de medalii la olimpiada de stiinte exacte din Rusia

Competitia s-a desfasurat in 15 martie si au participat si elevi din Belgia, Italia, Franta, Olanda, ...citeste mai departe despre "Elevi romani calificati in finala unui concurs european cu o solutie pentru reducerea traficului" pe Ziare.com

#elevi romani trafic Bruxelles, #elevi romani Sci Tech Challenge , #Stiri Educatie