Dupa medici, si profesorii asteapta mariri de salarii

Marti, 18 August 2015, ora 17:16
1322 citiri
Dupa medici, si profesorii asteapta mariri de salarii
Foto: site "Spiru Haret"

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca se poarta negocieri cu sindicatele din domeniu in vederea maririi salariilor in noua grila de salarizare. Discutiile au loc in contextul in care premierul Victor Ponta a anuntat, marti, majorari semnificative de salarii in Sanatate.

"Tocmai am discurat cu sindicatele si am agreat propunerile pe care ministerul le va sustine. Aceste elemente au fost agreate impreuna cu sindicatele", a precizat ministrul Educatiei, intr-o interventie la postul B1 TV, adaugand ca, "pana acum cateva zile, sindicatele erau multumite de aceste propuneri".

Sorin Cimpeanu a tinut sa sublinieze ca "toate angajamentele asumate au fost respectate intocmai si chiar mai mult" de catre Guvern, reamintind cresterile de salarii care au avut loc treptat de la inceputul anului, cea mai recenta fiind in cazul personalului nedidactic, caruia i s-a majorat salariul cu 12% de la 1 august.

Reactia vine dupa ce sindicatele din Educatie au salutat, marti dupa-amiaza, ...citeste mai departe despre "Dupa medici, si profesorii asteapta mariri de salarii" pe Ziare.com

#marire salarii profesori, #marire salarii medici , #Stiri Educatie