Decizia privind doctoratul Codrutei Kovesi va fi anuntata saptamana viitoare

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 15:19
1163 citiri
Decizia privind doctoratul Codrutei Kovesi va fi anuntata saptamana viitoare
Foto: Arhiva Ziare.com

Decizia comisiei de specialisti care analizeaza teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a fost amanata pentru saptamana viitoare, raportul expertilor urmand sa fie transmis CNATDCU care il aproba sau il respinge.

O decizie ar fi trebuit sa fie luata pana la sfarsitul lunii noiembrie.

"Pentru toate cazurile de acest gen, procedura este aceeasi, e nevoie de raportul comisiei care e alcatuita din specialisti din domeniul respectiv, in cazul de fata stiinte juridice.

Raportul comun este inaintat comisiei de specialitate care il avizeaza si il transmite mai departe Consiliului General si Consiliul General il adopta prin vot.

Adica il accepta sau il respinge. Bineinteles ca exista termene limita, dar nu pot fi intotdeauna respectate punctual, pentru ca sunt multi oameni implicati. In cazul de fata, au fost specialisti din strainatate. Acest verdict va fi imediat dupa 5 decembrie, saptamana viitoare va fi comunicat", a declarat ministrul Educatiei, Mircea ...citeste mai departe despre "Decizia privind doctoratul Codrutei Kovesi va fi anuntata saptamana viitoare" pe Ziare.com

#raport comisie plagiat Kovesi amanat , #Stiri Educatie