De ce sa aiba salarii majorate doar medicii? Argumentele profesorilor care ameninta cu boicotarea anului scolar

Miercuri, 19 August 2015, ora 18:17
927 citiri
De ce sa aiba salarii majorate doar medicii? Argumentele profesorilor care ameninta cu boicotarea anului scolar
Foto: Ziare.com (Arhiva)

Sindicalistii din Invatamant saluta decizia Guvernului de a majora salariile medicilor, insa cer acelasi lucru si pentru personalul din Educatie. In caz cotrar, ei ameninta cu boicotarea inceperii anului scolar.

"Salutam decizia Guvernului de a creste salariile medicilor si speram sa nu se intample cu medicii ceea ce s-a intamplat cu noi, in anul 2009, dupa promovarea Legii 221 privind cresterea salariilor cu 50%. Chiar atragem atentia ca, daca Guvernul nu isi respecta angajamentul fata de medici, vom reactiona in sprijinul colegilor nostri din Sanatate.

Eu cred ca as fi inceput in Romania, daca tot este sa vorbim de salarizare, cu cresterea salariilor in cele doua domenii prioritare. Le-as fi triplat salariile medicilor, nu celor 48 de demnitari. As fi venit cu pensii speciale pentru medici si profesori, nu pentru parlamentarii Romaniei", a declarat pentru Ziare.com Marius Nistor, presedintele FSE "Spiru Haret".

Salariile medicilor cresc cu 25% din octombrie - anunta ...citeste mai departe despre "De ce sa aiba salarii majorate doar medicii? Argumentele profesorilor care ameninta cu boicotarea anului scolar" pe Ziare.com

#proteste invatamant, #profesori majorare salariu, #medici majorare salariu , #Stiri Educatie