Cum sa-ti convingi copilul sa faca mai multa miscare si sa se dezvolte prin jocuri

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 17:30
1464 citiri
Cum sa-ti convingi copilul sa faca mai multa miscare si sa se dezvolte prin jocuri

Jocurile copilariei ii ajuta pe cei mici sa-si faca prieteni la scoala si sa aiba mai tarziu amintiri frumoase, dar in acelasi timp ii ajuta si sa se dezvolte in colectivitate si sa faca miscare, sa-si consume energia, la ora de sport sau in recreatii.

Asa cum invata mai multe despre prietenie atunci cand imparte o gustare in pauza cu colegul de banca, la fel va invata mai multe despre oameni si despre sine din jocuri precum "Podul de piatra", "Stafeta cu mingea", "Lapte gros" sau "Tara, tara, vrem ostasi". In plus, va reusi sa faca si miscarea de care are atat de multa nevoie.

Am discutat cu George Chiriacescu, psiholog clinician si psihoterapeut adlerian, despre importanta acestor jocuri pentru dezvoltarea celor mici si cum ii pot motiva parintii sa le descopere cu placere.

Cum ii ajuta pe cei mici jocurile copilariei, atat din punct de vedere psihic cat si fizic?

Acest tip de jocuri le stimuleaza aria motrica, ii provoaca sa gandeasca strategii, sa caute sa rezolve ...citeste mai departe despre "Cum sa-ti convingi copilul sa faca mai multa miscare si sa se dezvolte prin jocuri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#jocuri educative, #jocuri copilarie, #jocuri dezvoltare copii , #Stiri Educatie