Credite pentru elevi si amenzi pentru parintii care nu isi trimit copiii la scoala

Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 15:45
1127 citiri
Credite pentru elevi si amenzi pentru parintii care nu isi trimit copiii la scoala
Foto: sorinoprescu.ro

Elevii pot beneficia in conditiile legii de credite oferite de banci pentru continuarea studiilor si de suport financiar si din sursele extrabugetare ale unitatilor de invatamant preuniversitar de stat, prevede un proiect pus in dezbatere publica de Ministerul Educatiei Nationale.

Potrivit sursei citate, la nivelul fiecarei unitati scolare, va functiona Comisia pentru Prevenirea si Combaterea Violentei in Mediul Scolar, conform Strategiei cu privire la reducerea fenomenului de violenta.

Componenta comisiei se va stabili prin decizia directorului unitatii dupa discutare si aprobare in cadrul consiliului de administratie.

Pentru cercetarea si sanctionarea abaterilor grave de la disciplina scolara ale elevilor, la nivelul fiecarei unitati de invatamant preuniversitar din Romania se infiinteaza comisia de disciplina pentru elevi, care va fi formata din reprezentanti ai corpului profesoral, ai elevilor si ai parintilor din unitatea de invatamant.

O alta comisie care se va ...citeste mai departe despre "Credite pentru elevi si amenzi pentru parintii care nu isi trimit copiii la scoala" pe Ziare.com

#elevi credite studii, #parinti amenzi copii scoala, #comisie disciplina scoli , #Stiri Educatie