Copii batuti la o gradinita ilegala dintr-un cartier de lux din Bucuresti

Vineri, 25 Martie 2016, ora 15:34
1253 citiri
Copii batuti la o gradinita ilegala dintr-un cartier de lux din Bucuresti
Foto: Digi24

Directorul gradinitei private Flipper-Garden din Bucuresti este cercetat de Politie fiind acuzat ca ar fi batut mai multi copii. Imaginile in care femeia maltrateaza copiii au fost surprinse de camerele de supraveghere montate in cladire si date publicitatii.

In imagini, se vede clar cum femeia trage de par un copilas si il loveste peste fata, timp in care si tipa la el. Mai mult, il duce apoi intr-un colt unde il bruscheaza violent. In alte imagini, aceasta intra in dormitorul copiilor si ii ia pe doi dintre ei din patut, ii trage puternic de maini si ii da afara, relateaza Digi24, care prezinta imaginile mentionate.

Ca urmare a plangerilor formulate de parinti, politistii au descins la gradinita din Cotroceni si i-au audiat pe angajati, iar ulterior pe director.

"Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, au pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara in municipiul ...citeste mai departe despre "Copii batuti la o gradinita ilegala dintr-un cartier de lux din Bucuresti" pe Ziare.com

#copii batuti gradinita Flipper , #Stiri Educatie