Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

(P)

Cel mai nou mobilier scolar poate fi gasit acum si pe Furnissa.ro

Cel mai nou mobilier scolar poate fi gasit acum si pe Furnissa.ro


Faci parte dintr-o institutie de invatamant si te preocupa, in principiu, ceea ce tine de administrare, dar si de achizitionarea mobilierului scolar? Furnissa.ro se gandeste la tine, dar si la cei care ar putea sa beneficieze de pe urma mobilierului scolar. Furnissa.ro se gandeste la viitoarele generatii, dar si la buna functionare a ceea ce inseamna invatamantul din acest punct de vedere.

Necesitatile pot fi multe, este adevarat, dar cine spune ca nu exista si variante suficiente? Da, exista o discrepanta intre ceea ce presupune un magazin fizic si ceea ce inseamna un magazin online, iar diferentele sunt enorme.

Furnissa nu doar ca are o varietate de bunuri materiale precum mobilierul scolar, ci Furnissa, ca magazin online, iti pune la dispozitie calitatea, care este mai presus de toate.

Vestea cea mai buna este ca acesta calitate, vine la pachet si diversitatea mobilierului scolar, dar si cu multitudinea de optiuni pe care le poti achizitiona. Daca de cele mai multe ori, magazinele fizice, impun bariere, printre care si stocul epuizat sau limitat, sau numarul mic de produse si materiale disponibile, magazinele online dispus de posibilitati avansate de achizitionare a ceea ce-ti doresti si ti-ar fi de folos.

Tu de cate ori te-ai confruntat cu aceasta problema? Uite ca a venit momentul sa faci cunostinta cu ceva mai bun, cu ceva ce-ti permite sa alegi dintr-o varietate larga de produse, nu dintr-un stoc limitat.

Care este acel mobilier scolar pentru care poti opta? Care este varietatea de bunuri materiale din care poti alege?

Furnissa.ro iti pune la dispozitie, in categoria mobilier scolar, o serie de variante precum bancile scolare, mobilier scolar pentru clasa pregatitoare, scaune scolare, catedre pentru profesori, dulapuri scolare, vestiare scolare, mobilier pentru laboratoare, mobilier pentru sala de informatica, mobilier pentru biblioteci, respectiv mobilier pentru atelierele scolare.

La acestea se mai adauga, bineinteles, mobilierul pentru internate, mobilierul pentru cantina si nu in ultimul rand, mobilierul pentru amfiteatru.

Care sunt variantele pe care le ai la dispozitie din categoria mobilier scolar, banci scolare?

Poti opta pentru:

- Banci scolare Economic
- Banci scolare Bazic
- Banci scolare Practic
- Banci scolare Clasic
- Banci scolare Forte
- Banca scolara Reglabila

De altfel, mobilierul scolar se diversifica atunci cand aducem in discutie mobilierul scolar pentru clasa pregatitoare in:

- Cuier cu 5 agatatori
- Dulap depozitoare cu 6 sau 9 usi
- Corpuri mobile de expunere
- Cosuri mobile pentru carti
- Bancuta de lectura
- Set pupitru individual reglabil cu scaun individual

Atunci cand vine vorba despre scaunele scolare, vei putea opta pentru cele simple din lemn sau, daca doresti, pentru cele tapitate, la fel cum si in cazul catedrelor pentru profesori poti opta fie pentru catedrele cu corp de depozitare si polita, fie pentru catedra cu structura metalica.

Mai mult decat atat, nu uita sa arunci o privire si peste dulapurile pentru cataloage, pentru materialele didactice cu sertare de depozitare, peste categoria de cuiere, catedrele pentru laboratoare, birourile EC si, nu in ultimul rand, peste mobilierul prielnic amfiteatrului.

Furnissa.ro iti sta la dispozitie oricand. Decizia, insa, tu o iei!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1418 ori
Citeste mai multe despremobilier scolar mobilier clasa