Cei patru elevi romani care nu puteau ajunge intr-o finala la NASA din lipsa banilor au primit finantare

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 09:34
2004 citiri
Cei patru elevi romani care nu puteau ajunge intr-o finala la NASA din lipsa banilor au primit finantare
Foto: Facebook/NASA - National Aeronautics and Space Administration

Cei patru elevi din Timisoara care s-au calificat in finala unui concurs de robotica organizat de NASA si care nu aveau bani pentru a merge in Statele Unite ale Americii au primit de la o banca finantarea necesara pentru cazare si masa.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Timis, Aura Danielescu, a declarat ca BRD va asigura finantarea pentru deplasarea celor patru elevi din Timisoara calificati in finala unui concurs organizat de NASA, echipa situandu-se pe locul al saselea dintre cele 14 finaliste.

"Am primit foarte multe telefoane. Nu ne asteptam sa existe asa o mobilizare. Astazi (marti - n.red.) inspectorul de specialitate mi-a trimis un sms si m-a anuntat ca au primit banii de care era nevoie de la banca BRD. Ma bucur ca am reusit sa ajutam copiii, pentru ca si noi am fost anuntati foarte tarziu de situatia in care sunt, undeva intre Craciun si Revelion, si va zic sincer ca nu am crezut ca o sa reusim.

Era pacat sa aiba asa rezultate si sa nu poata sa ajunga la ...citeste mai departe despre "Cei patru elevi romani care nu puteau ajunge intr-o finala la NASA din lipsa banilor au primit finantare" pe Ziare.com

#elevi romani NASA bani, #elevi concurs NASA Bani, #romani finala concurs NASA , #Stiri Educatie