Basescu: Intrarea la facultate fara bacalaureat este o solutie necinstita, murdara, exact de tip PSD

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 21:11
1071 citiri
Basescu: Intrarea la facultate fara bacalaureat este o solutie necinstita, murdara, exact de tip PSD
Foto: B1TV

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, la Scoala de vara a PMP desfasurata in statiunea Mamaia, ca intrarea la facultate fara bacalaureat este o solutie "proasta" si "necinstita".

"Solutia este proasta, adica intrarea la facultate fara bacalaureat. (...) Mi se pare necinstita solutia, murdara, exact de tip PSD. Pentru ce duci copiii astia fara bacalaureat in universitate? Le iei bani, in loc sa-i lasi, la nivelul liceelor, sa faca timp de un an de zile strict programa pe materii de bacalaureat. Fara bani si doar cu costurile pe care Ministerul Educatiei le-ar fi suportat cu orele suplimentare ale profesorilor. (...)

S-a facut un lucru necinstit, umilitor pentru copii, umilitor pentru familii si strict in folosul mafiei universitare. Pentru ca sunt universitati care au spus 'Nu, noi nu preluam copii in modul acesta'", a afirmat seful statului.

E oficial: Ai, n-ai Bacalaureatul, poti sa te inscrii la universitate

Potrivit lui Traian Basescu, dascalii ar fi fost de ...citeste mai departe despre "Basescu: Intrarea la facultate fara bacalaureat este o solutie necinstita, murdara, exact de tip PSD" pe Ziare.com

#Basescu intrare facultate fara bacalaureat, #ordonanta Ponta facultate fara bacalaureat , #Stiri Educatie