Angela Merkel refuza titlul de doctor Honoris Causa oferit de Politehnica Bucuresti

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 11:31
1296 citiri
Angela Merkel refuza titlul de doctor Honoris Causa oferit de Politehnica Bucuresti
Foto: cicero.de

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a refuzat sa primeasca titlul onorific de Doctor Honoris Causa, pe care Universitatea Politehnica Bucuresti se oferise sa i-l acorde.

Cancelaria germana a declarat telefonic, pentru Romania Libera, ca Angela Merkel a declinat primirea titlului onorific. "Doamna Merkel primeste numeroase astfel de solicitari si nu obisnuim sa comentam motivele pentru care accepta sau refuza astfel de titluri", a declarat un reprezentant al Cancelariei germane.

Acesta a declarat ca Angela Merkel detine deja un astfel de titlu din partea Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, lucru considerat "suficient in acest moment".

Ecaterina Andronescu, presedintele Senatului Universitatii Politehnice Bucuresti, s-a aratat ...citeste mai departe despre "Angela Merkel refuza titlul de doctor Honoris Causa oferit de Politehnica Bucuresti" pe Ziare.com

#Merkel refuz Doctor Honoris Causa, #Merkel refuz titlu onorific Politehnica Bucuresti, #Merkel declinare oferta titlul onorific UPB , #Stiri Educatie