Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Academia de Studii Economice din Bucuresti urca in topul Times Higher Education World University Ranking 2020

Academia de Studii Economice din Bucuresti urca in topul Times Higher Education World University Ranking 2020
Academia de Studii Economice din Bucuresti a urcat in editia 2020 a prestigiosului Times Higher Education World University Ranking, clasandu-se pe locul 801-1000 in lume, categorie in care se afla si Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca.

In acelasi clasament sunt prezente pe locul 1001+ si celelalte universitati membre ale Consortiului Universitaria: Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, Universitatea din Bucuresti si Universitatea de Vest din Timisoara.

Clasamentul dat publicitatii pe 11 septembrie cuprinde aproximativ 1400 de universitati din 92 de tari, evaluate in functie de urmatoarele criterii: calitatea procesului educational si a mediului de invatare (30%), calitatea cercetarii reflectata in indicatori de volum, venituri si reputatie (30%) si impactul acesteia reflectat in citari (30%), gradul de internationalizare a universitatii analizat din perspectiva studentilor, profesorilor si partenerilor internationali (7,5%) si transferul de cunostinte spre mediul socio-economic (2,5%).

Detalii pe site-ul: https://www.timeshighereducation.com.

ASE in Times Higher Education World University Ranking 2020...citeste mai departe despre "Academia de Studii Economice din Bucuresti urca in topul Times Higher Education World University Ranking 2020" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2674 ori