Academia de Studii Economice din Bucuresti - admiterea 2021 la programele universitare de licenta. Oportunitatea unei cariere de succes

Joi, 17 Decembrie 2020, ora 10:23
1440 citiri
Academia de Studii Economice din Bucuresti - admiterea 2021 la programele universitare de licenta. Oportunitatea unei cariere de succes

Esti in ultimul an de liceu si, cu siguranta, te gandesti sa alegi o universitate care sa-ti asigure, la absolvire, sanse maxime de a-ti construi o cariera frumoasa? Vrei sa ai un viitor sigur, sa-ti gasesti un loc de munca ofertant si sa devii un om de succes?

Alege un Lider si vei deveni un Lider!

Academia de Studii Economice din Bucuresti, cea mai buna universitate de profil economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, iti ofera oportunitatea de a-ti cladi un astfel de viitor si de a face parte dintr-o comunitate universitara de prestigiu, cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone. Conform QS World University Rankings 85% dintre absolventi isi gasesc de lucru in primele 6 luni de la terminarea facultatii, in domeniul studiat.

Cu o traditie centenara, Academia de Studii Economice din Bucuresti este o universitate moderna, care se adapteaza constant la cerintele economiei de piata, in stransa legatura cu cerintele mediului de afaceri. ASE este intr-o dinamica permanenta, oferind mereu noi oportunitati studentilor sai.

ASE este o universitate de cercetare avansata si educatie, bine pozitionata la nivel international, fapt atestat de ranking-urile de prestigiu. ASE ocupa locul I in Romania, conform clasamentului Times Higher Education World University Rankings 2021.

Pentru Admiterea 2021, ASE anunta admitere exclusiv ONLINE, in cursul lunii iulie, la toate programele universitare de licenta, in domeniile Stiinte economice, Stiinte administrative, Sociologie, Drept si Limbi moderne aplicate. Candidatii la programele universitare de licenta ale ASE pot urma una dintre cele 12 facultati ale universitatii - 25 de programe universitare la invatamantul cu frecventa pot fi urmate in limbile romana, engleza, franceza sau germana, iar cele 10 programe universitare pentru invatamantul la distanta si cu frecventa redusa sunt cu predare in limba romana. Oferta de locuri propusa pentru concursul de admitere licenta 2021, la invatamantul cu frecventa, la distanta si cu frecventa redusa, cuprinde peste 6.000 de locuri.

Admiterea la licenta se face prin concurs bazat pe:

eseul motivational;testul de competenta lingvistica - pentru candidatii care opteaza pentru programe cu predare in limba straina,media generala de admitere, calculata ca medie ponderata intre media obtinuta la examenul de bacalaureat (70%) si media anilor de studii (30%).

Proba scrisa eliminatorie de competenta lingvistica pentru programele de s ...citeste mai departe despre "Academia de Studii Economice din Bucuresti - admiterea 2021 la programele universitare de licenta. Oportunitatea unei cariere de succes" pe Ziare.com

#ASE, #studii economice, #Universitate, #admitere , #Stiri Educatie