Aberatia zilei: Romania, tara fara drumuri, dar cu WC-uri de 100.000 de euro la sat

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 14:58
1428 citiri
Aberatia zilei: Romania, tara fara drumuri, dar cu WC-uri de 100.000 de euro la sat
Foto: pixabay.com

Lume, lume! In comuna Tataranu din judetul Vrancea vor fi construite cele mai scumpe WC-uri din tara, care vor costa circa 100.000 de euro. Vrancenii bat astfel recordul detinut de botosanenii din Cotusca, unde edilii locali au investit 50.000 de euro in doar doua grupuri sanitare.

Sigur, situatia generala din Romania e cam albastra (ca sa nu fim si mai expliciti de atat), dar asta nu justifica investitiile de sute de mii de euro in WC-uri amplasate in diverse locuri din tara, toate asociate unor unitati de invatamant.

Am intelege daca ar fi vorba despre, sa zicem, adaposturi antiatomice. Cu rusii in coasta, nu stii niciodata ce-ti rezerva ziua de maine. Dar de ce sa ingropi 100.000 de euro la temelia unor WC-uri? Vrei sa faci din ele obiective turistice?

Proiectul de la Tataranu a fost gandit si lansat de vechiul primar al localitatii, dar nici actualul nu da inapoi. Amandoi au fost tinuti in brate de PSD, partid care a administrat localitatea de foarte multi ani.

Banel ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Romania, tara fara drumuri, dar cu WC-uri de 100.000 de euro la sat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#WC scump scoala Tataranu , #Stiri Educatie