Aberatia zilei: Ministerul Educatiei a inventat "judetul Targoviste"

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 23:03
1494 citiri

Ministerul Educatiei, condus de Liviu Pop (foto), a remis, vineri, presei un comunicat in care anunta ca se fac verificari la centrul de examen la care au fost anulate lucrarile a doi elevi care au sustinut bacalaureatul in... "judetul Targoviste".

Este vorba, de fapt, despre doi absolventi din judetul Dambovita, care au dat Bac-ul, unul in Titu si celalalt in Moreni, si care au fost eliminati pe motiv de frauda, dupa ce acelasi profesor corector a sustinut ca pe lucrarile lor la istorie ar aparea scrisuri diferite.

In acest context, Ministerul Educatiei a informat presa ca "o echipa a Corpului de Control a Ministerului Educatiei Nationale a efectuat vineri, 7 iulie, verificari la Centrul de Evaluare constituit la Liceul Teoretic 'Benjamin Franklin' din Capitala (sectorul 3). In acest centru au fost anulate lucrarile a doi candidati care au sustinut examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2017, in judetul Targoviste".

Insa judetul Targoviste nu exista, exista doar Dambovita, in care Targoviste este municipiu resedinta de judet.

La scurt timp, Ministerul Educatiei a revenit cu o explicatie pe masura gafei deja facute.

Intr-un nou comunicat de presa, ministerul a sustinut ca episodul jenant s-ar fi produs "din cauza unor probleme tehnice care au generat o serie de erori de livrare".

Cu alte cuvinte, reteaua de calculatoare a fost de vina, pentru ca nu prea stie geografia Romaniei...

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

C.B. ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Ministerul Educatiei a inventat "judetul Targoviste"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ministerul Educatiei judetul Targoviste , #Stiri Educatie