A inceput EBEC Challenge Romania & Republica Moldova

Joi, 03 Mai 2018, ora 12:58
3208 citiri
A inceput EBEC Challenge Romania & Republica Moldova

Competitia EBEC Challenge Romania & Republica Moldova, care aduna 10 echipe participante din 5 orase din Romania si Republica Moldova, se desfasoara in perioada 3-7 mai 2018, la Iasi. Echipa castigatoare a fazei locale din Brasov va participa la faza nationala desfasurata la Iasi.

EBEC Challenge este un eveniment organizat la nivel european care se adreseaza studentilor pasionati de inginerie si care vor sa dea viata unor idei ingenioase, atat din domeniul tehnic cat si din cel al marketing-ului sau al management-ului.

Competitia se desfasoara pe 2 sectiuni: Team Design si Case Study.

La sectiunea de Team Design, studentii participanti se intrec in gasirea celor mai ingenioase solutii pentru a realiza un prototip din materiale neconventionale care sa indeplinesca anumite conditii de rezistenta, stabilitate si mobilitate.

La proba de Case Study, echipele concureaza in gasirea solutiilor unei probleme reale sau ipotetice, exersandu-si spiritul analitic, gandirea strategica, abilitatile de prezentare, strategiile de marketing si lucrul in echipa.

Pe langa zilele de lucru, participantii vor avea ocazia sa participe la sesiunile de training de soft-skills oferite de companiile partenere: Kaufland, E-on, HeidelbergCement.

La nivel national competitia se desfasoara pe doua nivele: 5 runde locale si o runda regionala. La nivel international, ea este alcatuita in total de 78 de runde locale si 14 runde regionale.

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizatie apolitica, non-profit, aflata in permanenta dezvoltare inca din 1989, de cand a fost fondata.

Prezenta in 93 de universitati tehnice din 33 de tari europene, BEST ofera oportunitati de comunicare, cooperare si schimburi de experienta pentru toti studentii din Europa.

Pentru mai multe informatii despre EBEC Challenge Romania & Republica Moldova puteti gasi accesand site-ul ebec.ro sau pagina de Facebook EBECRM.

#EBEC Challenge Romania Moldova , #Stiri Educatie

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

-0.0001

1 USD = 4.6576 RON

0.0516
  1. Cum arată un calcul al salariului minim în funcție regulile UE. Ultima creștere încearcă o aproximare a directivei din 2022, pe ultima sută de metri
  2. Ce se întâmplă cu popririle angajaților și cu concediile medicale după creșterea salariului minim. Efectele puțin discutate