Targul de studii in strainatate pentru elevi se deschide la Bucuresti

Marti, 03 Decembrie 2013, ora 10:45
1867 citiri
Targul de studii in strainatate pentru elevi se deschide la Bucuresti

Familiile din Romania care doresc sa asigure copiilor lor o educatie de elita in strainatate sunt invitate sa participe la cel mai mare targ de invatamant secundar de elita si tabere de limbi straine in strainatate, care va avea loc pe 7 si 8 decembrie la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Evenimentul este organizat de Consultantul numarul 1 in Romania pentru studii in strainatate - IntegralEdu.

Participantii vor avea oportunitatea sa se intalneasca si sa discute personal cu reprezentantii scolilor de elita din Europa si America de Nord si sa participe la seminarii gratuite de prezentare, menite sa informeze copiii si parintii privind cele mai potrivite programe de studiu in strainatate.

Editia de licee de elita si tabere de limbi straine a targului World Education se adreseaza familiilor care au copii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani. Special pentru acest eveniment vor sosi unii dintre cei mai buni consultanti internationali pentru admitere, care vor oferi informatii cu privire la optiunile si oportunitatile de studiu in strainatate, in functie de varsta copilului, aptitudinile, calitatile si dorintele sale individuale.

Consultanta educationala oferita de IntegralEdu si reprezentantii scolilor de elita din strainatate este oferita gratuit si pe langa spijinul regasit in sfaturile oferite de consultanti profesionisti, constituie o sursa de informatii de "prima mana" imperios necesare in alegerea unui program potrivit de studiu pentru copii.

Familiile care inclina spre invatamantul secundar de elita din strainatate au astfel la indemana cele mai pertinente surse de informatie, pentru a putea face alegerile corecte si in cunostinta de cauza, cu privire la educatia si viitoarea cariera a copilului lor.

De cele mai multe ori, o educatie de elita este asociata cu un nivel academic foarte inalt si in mod special cu scoli care urmaresc o metodologie axata pe dezvoltarea copilului si care nu sunt doar un ajutor in familie pentru cresterea armonioasa a acestuia ci si un consultant pentru viitor.

In cadrul evenimentului, vizitatorii vor primi si catalogul in limba romana cu oferte educationale in peste 80 de licee de elita din strainatate si cea mai noua editie a catalogului de tabere de limbi straine de vara/iarna in strainatate.

Totodata, pentru inscrierile in cadrul evenimentului, participantii pot beneficia de discount-uri la taberele organizate in cele mai bune centre de limbi straine din Europa asigurandu-si in acelasi timp, planificarea timpurie a vacantei de vara.

Formatul evenimentului permite organizarea de interviuri pentru copiii din Romania, cu cei peste 30 de specialisti in domeniul studiilor secundare in strainatate si oferirea de sfaturi si consultanta gratuita menite sa va sprijine in elaborarea celei mai bune strategii in educatia copilului Dumneavoastra.

Compania de consultanta educationala IntegralEdu organizeaza aceste targuri specializate in Romania inca din anul 2009, pana in prezent sute de familii ale caror copii invata acum in cele mai bune scoli din strainatate, primind consultanta si indrumare valoroasa atat inainte de luarea acestei decizii cat si ulterior, pe toata perioada studiilor.

Inregistrarea prealabila se poate face on-line pe site-ul dedicat evenimentului www.worldeducation.ro, unde puteti gasi mai multe informatii cu privire la programul evenimentului si institutiile de invatamant participante.

Indiferent daca sunteti interesati doar de tabere de vara sau doar de programe gimnaziale sau liceale, cea mai buna optiune este sa veniti insotiti de copii, pentru a-i familiariza cu mediul si comunicarea de acest nivel iar daca hotarati sa le oferiti cadou de Craciun o tabara internationala, sa-i ajutati prin aceasta vizita sa inteleaga si utilitatea unui curs de calitate, pe langa distractie, calatorii si sport.

Consultantii IntegralEdu va stau oricand la dispozitie pentru detalii suplimentare la telefon 021.311.05.72 sau email office@integraledu.ro.

#targ studii strainatate, #invatamant liceal strainatate, #invatamant strainatate , #Realizare profesionala