Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Opt speakeri de top din Romania vin la "Leadership Summit"

Opt speakeri de top din Romania vin la "Leadership Summit"

Probabil cel mai important eveniment dedicat leadership-ului din Romania, care aduce impreuna opt dintre cei mai buni speakeri din Romania: Adrian Florea, Andy Szekely, Silviu Hotaran, Amalia Sterescu, Diana Vitan, Bogdan Comanescu, Eusebiu Burcas si Sorina Bradea.

Evenimentul este structurat in doua parti: in prima parte fiecare speaker va prezenta o tema despre attributele leadershipului: Bogdan Comanescu - "Leadership catalizator - motivarea oamenilor", Andy Szekely - "Leadership creativ vs. leadership structurat", Adrian Florea - "Modelul Point of choice", Silviu Hotaran - "Cum recunoastem liderii?", Amalia Sterescu - "Mostenirea unui lider", Diana Vitan - "Leadership si performanta", Sorina Bradea - "Se cauta liderul inspirational", Eusebiu Burcas - "Valorile liderului autentic".

In partea a doua a evenimentului, cei 8 speakeri vor aduce pe scena cate un invitat, leader autentic intr-un anumit domeniu de activitate, care va fi supus unui interviu structurat sau va fi antrenat intr-o prezentare comuna, marcand prin puterea exemplului personal, acele ingrediente determinante pentru reusita unui lider: David Culbertson, invitatul lui Andy Szekely, este, la numai 27 de ani, antreprenor in serie, cu afaceri in Irlanda, Spania, China si Romania.

Wargha Enayati, invitatul lui Silviu Hotaran, este fondatorul Retelei de Sanatate Regina Maria si se numara printre putinii germani care, dupa ce au terminat facultatea, au si ramas in tara.

Mihai Leu, invitatul Dianei Vitan, a demonstrat ca un sportiv se poate bucura de aceleasi senzatii in doua domenii diferite, daca acestea sunt unite de pasiune.

Bogdan Olteanu, invitatul lui Eusebiu Burcas, este vice-guvernatorul al Bancii Nationale a Romaniei, presedinte la Curtea de Arbitraj Comercial International Bucuresti si presedinte la Turnaround Management Association Romania.

George Ivascu, invitatul lui Bogdan Comanescu, a renuntat la ideea de a devenit mediat sau pilot si a ales sa viseze, reusind sa cladeasca, in Bucuresti, primul teatru de dupa '89. Simona Baciu, invitata Amaliei Sterescu, este un agent al schimbarii, Scoala Internationala din Cluj fiind aleasa de Ministerul Educatiei pentru a deveni scoala pilot pentru reforma educationala.

Iar daca vorbim de educatie, Tiberiu Florea, invitatul lui Adrian Florea, ne va arata ca ca spiritul antreprenorial trebuie pus in valoare de la orice varsta. Nu in ultimul rand, o regasim in randul invitatilor pe Sonia Artinian, invitata Sorinei Bradea, prima femeie care conduce, la nivel local, operatiunile unuia dintre cei trei mari producatori de ciment, Lafarge.

Mai multe informatii despre speakeri, invitatii lor si posibilitatile de inscriere, pot fi consultate accesand pagina evenimentului: http://leadership.businessdays.ro. Conform datelor statistice de la editia anterioara, profilul participantilor este structurat astfel: antreprenori - 25%, Top Manageri - 15%, Middle Manageri - 30%, Team lideri - 20%, Alte categorii - 10%.

Inscrierile se mai pot face pana in 21 mai, ora 17.00. Toate tipurile de tichete permit accesul MULTIPASS.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3104 ori