Peste 40 de universitati din Europa vin la targul WORLD EDUCATION

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 15:01
2495 citiri
Peste 40 de universitati din Europa vin la targul WORLD EDUCATION

A 10-a editie a targului de universitati WORLD EDUCATION isi va deschide portile in aceasta toamna pentru elevii si studentii interesati sa invete in strainatate.

Reprezentantii a peste 40 de universitati din intreaga Europa vor oferi consiliere familiilor si vor propune solutii optime elevilor prezenti la eveniment privind oportunitatile de studiu in strainatate, sistemul de invatamant si modul de viata intr-un mediu international, taxele de scolarizare percepute de fiecare stat in parte, posibilitatile de cazare si sursele de finantare disponibile.

In premiera, targul se va desfasura in acest an in trei mari orase din Romania:

* Bucuresti pe 13 si 14 octombrie 2012 (orele 10:00-17:00), la Hotel Athenee Palace Hilton.

* Constanta pe 16 octombrie 2012 (orele 11:00 - 16:00), la Complex Colonadelor (Hotel Ten)

* Timisoara pe 17 octombrie 2012 (orele 11:00 - 17:00), la Hotel Timisoara

Printre universitatile ce vor participa la acest eveniment, deja cu renume pe piata din Romania, se regasesc: "University of Huddersfield ", "University of Westminster"si "University of Bradford" din Anglia, "University of Groningen" din Olanda si "Instituto Europeo di Design" din Italia. Danemarca si Suedia, care ofera un sistem international de invatamant comparabil ca si costuri cu cel din Romania, vor fi reprezentate de universitati de prestigiu precum "Aalborg" si "Jonkoping International Business School". Lista completa de participanti este diponibila pe site-ul oficial al evenimentului www.worldeducation.ro.

Tinerii pot alege din peste 200 de domenii internationale de studiu pe cel care li se potriveste cel mai bine, fie ca este vorba de cele mai populare specializari internationale precum Administrarea Afacerilor si Relatii Internationale, Stiinte aplicate si Turism sau de specializari precum Criminologie, Web Design, Games Architecture, Scenografie, Ingineria avioanelor sau Management Hotelier.

Marea Britanie ramane in topul preferintelor studentilor romani pentru programele de Licenta si Master, fiind recunoscuta prin calitatea invatamantului si numarului mare de studenti internationali, urmata indeaproape de Olanda, recunoscuta pentru sistemul educational cu o puternica orientare practica.

Consultantii firmei INTEGRAL Programe Educationale, organizatorul evenimentului, impreuna cu reprezentantii universitatilor invitate vor acorda consiliere gratuita privind cele mai bune solutii pentru asigurarea unei experiente educationale excelente, vor explica principalii pasi de urmat in demersul aplicarii la o universitate internationala si vor comunica termenele recomandate si termenele limita pentru aplicatii la studii de Licenta, Master si MBA. Acestea sunt doar cateva din informatiile de care puteti beneficia la a 10-a editie a targului WORLD EDUCATION.

Invitatul special al evenimentului va fi University of Cambridge ESOL Examinations ce va organiza seminarii si workshop-uri utile precum: "Cambridge English - Pasaportul tau pentru studii in strainatate", "Vrei sa studiezi in strainatate? Diferentiaza-te in multime!".

Multe alte surprize, workshop-uri si oferte speciale sunt programate pe toata durata targului.

Intrarea la eveniment este gratuita si se face in baza inregistrarii online pe www.worldeducation.ro/register. Formularul de inregistrare contine toate informatiile necesare pentru ca odata ajunsi la targ, sa reperati cat mai usor universitatile si programele de interes. Astfel puteti profita la maxim de timpul programat pentru consiliere si cel dedicat prezentarilor si workshop-urilor organizate.

Informatii suplimentare despre eveniment si despre oportunitatile de studiu in strainatate pot fi oferite de firma INTEGRAL Programe Educationale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#universitati World Education, #targ universitati, #universitati top , #Perfectionare profesionala