Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

A inceput prima editie a targului virtual de cariera pentru vorbitorii de limbi straine

A inceput prima editie a targului virtual de cariera pentru vorbitorii de limbi straine


Prima editie a targului virtual de cariera, dedicat vorbitorilor de limbi straine, Foreign Language Career Fair a inceput, fiind organizat de portalul de cariera HiPo.ro, in perioada 7 februarie-10 martie.

Platforma online de interactiune cu angajatorii se adreseaza studentilor, absolventilor si profesionistilor cu experienta care detin competente in cel putin o limba straina si care se afla in cautarea unui job.

Candidatii care viziteaza microwebsite-ul dedicat targului de pe HiPo.ro au ocazia sa afle mai multe despre angajatorii care ii intereseaza oprindu-se la standul virtual al acestora, vizualizand galeriile foto si video puse la dispozitie de companii, dar, mai ales, consultand oferta de job-uri.

Oportunitatile de cariera reunite de Foreign Language Career Fair includ programe de internship si traineeship pentru studenti, masteranzi sau proaspat absolventi vorbitori de limbi straine, job-uri entry level, mid level si pozitii pentru seniori. Au sanse de angajare candidatii care cunosc cel putin una dintre limbile straine: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, portugheza, maghiara, rusa, turca, greaca, poloneza, olandeza, ceha, sarba, slovena, slovaca, macedoneana, ucraineana, croata, albaneza, bulgara, araba.

Printre companiile care participa cu stand virtual de angajator se numara DELL, Genpact, HumanGest, Oracle, Schneider Electric, Bosch, HP, Ubisoft si altele, iar oferta de job-uri include pozitii deschise in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Bacau si Abrud.

Candidatii pot aplica la oportunitatile de cariera disponibile prin depunerea CV-ului HiPo.ro la standurile virtuale ale angajatorilor.

Mai multe detalii pot fi regasite pe microwebsite-ul evenimentului microwebsite-ul evenimentului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1682 ori