Ministerul Educatiei cumpara autoutilitare sanitare

Duminica, 14 August 2011, ora 11:42
3787 citiri
Ministerul Educatiei cumpara autoutilitare sanitare

Ministerul Educatiei vrea sa plateasca 1,5 milioane lei, fara TVA, pentru achizitia a trei autoutilitare sanitare utilate, in leasing financiar, termenul limita pentru primirea ofertelor fiind 30 septembrie 2011, potrivit unui anunt publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

"In cadrul proiectului, prin caravana 'San-school' (trei autoutilitare sanitare) vor fi derulate activitati de informare si constientizare a grupului tinta (3.000 de parinti/tutori), de interventie minimala medicala remediala (6.000 de copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani) si de formare profesionala pe programe de educatie de tip 'a II a sansa'.

In acest sens, s-a stabilit necesitatea achizitionarii, in sistem leasing, a trei autoutilitare sanitare, cu dotari specifice consultatiilor medicale generale", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Potrivit anuntului, plata se va efectua prin ordin de plata din contul proiectul "Pentru sanatatea ta, pentru a nu abandona scoala!", care face parte din Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. De asemenea, contractul va avea o durata cuprinsa intre 1 noiembrie 2011 si 31 decembrie 2013.

Cele trei autoutilitare vor fi livrate in maximum 90 de zile de la semnarea contractului, cu mijloacele de transport ale furnizorului, la sediul autoritatii contractante. Plata se va efectua sub forma de rate lunare egale ferme si fixe pe durata leasingului, nu se va plati avans, iar la finalul contractului se va percepe valoarea reziduala de maximum 1% din valoarea acestuia. Pentru intreaga perioada de leasing, furnizorul va asigura RCA si CASCO integral in acelasi pret.

Ofertantii trebuie sa prezinte, printre altele, bilantul contabil pe ultimii trei ani financiari si sa faca dovada ca au avut o cifra medie anuala de afaceri de cel putin 3.000.000 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#minister educatie, #autoutilitare, #educatie , #Formare profesionala