Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bucharest School of Management scoate la bataie un loc fara taxa, de 11.500 de euro

Bucharest School of Management scoate la bataie un loc fara taxa, de 11.500 de euro

Programul MBA Romano-Canadian lanseaza o campanie prin care acorda un loc fara taxa si trei cu reduceri. Clasamentul se va face in functie de notele obtinute in facultate si de testul GMAT.

Admiterea pentru cele patru locuri se desfasoara in perioada 15 februarie - 30 aprilie 2012. Data limita a depunerii dosarelor este 30 martie. Cei interesati trebuie sa completeze dosarul si sa il depuna la sediul Programului.

In intervalul cuprins intre 2 si 12 aprilie 2012 se desfasoara perioada de evaluare a dosarelor si interviurile de selectie. Vor fi invitati la interviuri numai cei care au trecut de faza evaluarii dosarului.

Testarile vor continua prin sustinerea testului GMAT, specific pentru selectarea studentilor MBA.

In etapa finala vor participa numai cei care au obtinut peste 80 de puncte la testul tip GMAT.

Finalizarea desemnarii primilor 4 clasati este programata pentru data de 30 aprilie 2012.

Primul clasat poate obtine un loc fara taxa la MBA, in valoare de 11.500 de euro, al doilea va obtine o reducere de 50% a taxei, al treilea o reducere de 30/% a taxei, iar al patrulea clasat va primi o reducere de 20% a taxei de studii, avand de platit o suma de 9200 euro pe parcursul celor doi ani de studii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3018 ori